palvelut

Myyntikojut
Välillä on mukava käydä syömässä ja tehdä heräteostoksia. Myyntialueet tarjoavat kaikkea mukavaa laajasta ruokatarjonnasta ilmailuaiheisiin tuotteisiin. Kojuissa voit unelmaostoksesi maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

Tivoli Sariola
Tivoli Sariolassa tiedetään resepti hauskanpitoon jo 128 vuoden kokemuksella. Hyppää kyytiin ja sukella hattarantuoksuiseen tivolimaailmaan tapahtuma-alueella!

Yleisölennätykset
Malmi 80th Anniversary – Juhlalentonäytöksessä on mahdollista päästä myös itsekin kokemaan Helsinki taivaalta käsin! Yleisölennätyksiä tehdään muun muassa Helikoptereilla.

Anniskelualue
Alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä. Alueelta löytyy anniskelualueita, joista on näköyhteys sekä lentonäytökseen sekä lavalle. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta.

Pankkiautomaatit
Tapahtuma-alueella ei ole pankkiautomaatteja, joten varaa sopivasti rahaa ennen alueelle saapumista. Käteistä käyttäessäsi nopeutat palvelua. Lähimmät Otto-automaatit löytyvät Malminkaaresta. Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla.

Tavarasäilytys
Sisääntulon yhteydestä löytyy tavarasäilytys, johon voit pikkurahalla jättää omaisuuttasi vartiointiin. Varo taskuttajia ja jätä mieluummin kassisi säilytykseen.

Infopiste
Infopisteen mukava porukka tietää kaiken tietämisen arvoisen tapahtuman kulusta. Infosta voit ostaa myös korvatulppia ja muuta mukavaa sekä tiedustella kadonneita aurinkolaseja tai kännyköitä.

Ensiapu
Alueelta löytyy ensiapupiste, jossa ammattimainen henkilökunta paikkaa mahdollisia kolhuja ja rasvaa auringon polttamia hartioita.