liput ja rannekkeet

Lippu- ja rannekeinfo

Kahdenpäivän ennakko- sekä porttiliput vaihdetaan rannekkeisiin porteilla. Ranneke on henkilökohtainen ja sitä EI VOI jakaa eri ihmisten kesken eri tapahtumapäiville. Näin kahden päivän ranneke tulee pitää kädessä niiden päivien ajan, kun se on voimassa, jottei sisäänpääsysi tapahtuma-alueelle rannekkeen voimassaolopäivinä estyisi. Ranneke mahdollistaa samalla tilapäisen poistumisen alueelta. Yhden päivän ennakko- sekä porttilippuja ei vaihdeta rannekkeeseen vaan lippu oikeuttaa vain kertaalleen sisäänkäyntiin alueelle.

Huomaathan, että emme korvaa vahingoittuneita tai kadonneita lippuja tai rannekkeita. Rikkoutuneen / kadonneen / uudelleen paikalleen liimatun / poistetun rannekkeen tilalle EI SAA uutta, ja pääsy tapahtuma-alueelle evätään. Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä. Rannekkeet ja liput tarkistetaan portilla ja kaikenlaiset väärennysyritykset aiheuttavat turhaa harmia sisään pyrkijälle.

Ikäraja

Tapahtumaan ei ole varsinaista ikärajaa. Vanhempien seurassa myös perheen pienimmätkin jäsenet ovat tervetulleita. Erittäin tärkeätä on suojata varsinkin perheen pienimpien kuulo asianmukaisesti. Lisätietoa löytyy festivaalin info-pisteestä, josta voi hankkia korvatulppia sekä kuulosuojaimia. Suosittelemme kuulon suojaamista kaikille. Alle 6-vuotias pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen huoltajan seurassa.

Passien noutaminen

Kuvauspassit on noudettavissa lippuja vastaan Helsinki-Malmi lentoaseman pääportilla sijaitsevalta tapahtuman check-in pisteeltä torstaista 11.8. alkaen.

Tapahtuman PRESS ja näytteilleasettaja – passit ovat myös noudettavissa pääportilla sijaitsevalta tapahtuman check-in pisteeltä torstaista 11.8. alkaen. Check-In piste toimii torstaina ja perjantaina myös tapahtuman infopisteenä. Check-In pisteen mukava porukka tietää kaiken tietämisen arvoisen tapahtuman kulusta.

Check-In piste on auki seuraavasti:
Torstai 11.8. klo 11-18
Perjantai 12.8. klo 11-18
Lauantaina 13.8. klo 10-18
Sunnuntaina 14.8. klo 10–18

Esteettömyys ja saattajat

Liikuntarajoitteisten ja näkövammaisten avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi saatettavan seurassa ilman pääsylippua. Myös kehitysvammaisten avustajat pääsevät ystäväkorttia näyttämällä tapahtumaan veloituksetta.