sijainti ja kulkuyhteydet

Tapahtuma-alue

Malmi 80th Anniversary – Juhlalentonäytös järjestetään Helsinki-Malmin lentoasemalla, joka sijaitsee Malmin kaupunginosassa noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Tapahtuma-alue on auki lauantaina ja sunnuntaina klo 10–19.

Saapuminen alueelle

Malmin lentoaseman kupeessa ja tapahtuma-alueella ei ole pysäköintitilaa. Toivommekin, että mahdollisimman moni käyttäisi saapumiseen julkisia kulkuvälineitä. 

Malmi Airshow bussit

Tapahtuman virallinen ja ainoa etäparkki on Helsingin Messukeskuksessa, josta on non-stop bussikuljetus tapahtuma-alueelle. Messukeskuksen pysäköinti maksaa 12€. Bussikuljetukset on järjestetty myös Tikkurilan juna-asemalta ja Malmin juna-asemalta.  

Reitit kustantavat 7€ / meno-paluu. Alle 10-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Yli 10-vuotiailta peritään 7€ / meno-paluu. Yhden suuntaisia lippuja ei ole myynnissä. Bussimatkan voi maksaa käteisellä.

PYSÄKIT & AIKATAULUT

Messukeskus
Pysäkki: Messukeskuksen Holiday Inn -hotellin vierestä.
Aikataulu: Lähdöt messukeskukselta aina tasalta ja puolelta. Alkaen 9.00 ja viimeinen lähtö Malmilta 19.00.

Tikkurilan asema
Pysäkki: Sokos Hotel Vantaan sekä Vantaan kaupunginmuseon edustalla, noin 300 m uudelta juna-asemalta.
Aikataulu: Lähdöt Tikkurilasta aina tasalta ja puolelta. Alkaen 9.00 ja viimeinen Malmilta 19.00.

Malmin asema
Pysäkki: Linja-autojen ylätasanteella Kirkonkyläntien puolella.
Aikataulu: Lähdöt Malmin asemalta 15 min välein. Alkaen 9.00 ja viimeinen Malmilta 19.00.

Malmi Airshow
Pysäkki: Bussit jättävät asiakkaat Tattariharjuntien bussipysäkillä lentoaseman edustalla. Klo 18:30 jälkeen bussien noutopiste tulee sijaitsemaan Malmi Airshown lipunmyynnin kohdalla lähempänä tapahtuman portteja.

HSL:N LISÄLIIKENNE
HSL järjestää lisäliikennettä tunnuksella 75X ajettavalla bussilinjalla. Linja lähtee pysäkiltä ”Hakaniemi” (2504). Hakaniemestä ajetaan linjan 75 reittiä pysäkille ”Jarrutie” (3405) saakka, missä käännytään joko Gasumin kaasu- asemalla tai Hevosmiehenkadun kiertoliittymässä n. 300 metriä kaasuasemalta pohjoiseen.
Lisävuorot pysähtyvät matkan varrella linjan 75 pysäkeillä. Linja 75 Rauta- tientorilta liikennöi normaalisti. Malmin lentoaseman pysäkille pääsee myös bussilla 77A (Jakomäki – Siltamäki) ja lisäksi linjalla 74/74N pääsee tapah- tuma-alueen lähelle Tullivuorentielle.

Bussien myöhästely mahdollista, mikäli liikenne Tattariharjuntiellä ruuhkautuu.

´