OHEISOHJELMA

★ ★ ★ MUU OHJELMA ★ ★ ★ 

Malmi 80th Anniversary Airshow on koko perheen tapahtuma. Ilmassa tapahtuva toiminta on luonnollisesti juhlavuoden näytöksen tärkein anti, mutta katseen voi suunnata taivaalta myös kentän pintaan.

★ Extreme Duudsonien HP & Jarppi Show 

Duudsonit, eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP ovat luoneet hymyjä ja hämmästystä ihimisten kasvoolle ympäri maailmaa jo 2000-luvun aluusta saakka. Neljän kaveruksen muorostama jekkuulujoukkio on onnistunu levittämään positiivisen anarkian ilosanomaa useilla eri tavoolla. Malmi 80th Anniversary Airshow'ssa lavalla nähdään Duudsoneista HP & Jarppi. 

★ Yleisölennätyksiä 
Juhlalentonäytöksessä on mahdollista päästä myös itsekkin kokemaan Helsinki taivaalta käsin! Helikopterikeskus tekee yleisölennätyksiä seitsemällä helikopterilla. Lennätyksen hinta: 70€ / matkustaja, alaikäraja 2 v. Lippujen myynti lennätyspaikalla. Säävaraus. 

 

★ Tivoli Sariola 

Hyppää kyytiin ja sukella hattarantuoksuiseen tivolimaailmaan tapahtuma-alueella! Tänä vuonna tapahtuma-alueen tivoli on suurempi kuin koskaan. Tivoli Sariola tuo mukanaan Tivoli Sariolan karamellinkauniin Maailmanpyörän, joka on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijalle kokoon ja ikään katsomatta. 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoistasta ajelusta. Lisäksi tivolista löytyy tällä kertaa myös Sariola Tower. Jännittävä vapaapudotus takaa jännitystä ja kiljuntaa. Yli 20 metrin korkeuteen nouseva laite tarjoaa huisia hetkiä jännitystä rakastaville ikään katsomatta. Tivoli Sariolan uutuuslaitte on upea kolmikerroksinen koko perheen Vekkulatalo Mexico, jota pääsee ensimmäisen kerran testaamaan tänä viikonloppuna Malmi 80th Anniversary Airshow:ssa! Arriba, tervetuloa meksikolaisen seikkailun pariin!

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.